400146.jpg
Iik! Onko Louise jälleen raskaana? Vastahan hän sai Carsonin... No, eipä minulla ole mitään sitä vastaan, toivottavasti tulee söpöjä lapsia!
400168.jpg
Niin, näyttää siltä että Louise on raskaana.  Voivoi, et päässytkään oksentamaan kun sinun ihana miehesi siivosi sinun oksennuksiasi. (sekava selitys :D)
400148.jpg
Kaksi edellistä raskautta olivat helppoja, mutta tämä oli tooodella vaikea. Vähän väliä nukahdeltiin sinne tänne. (huomatkaa että Louisen vatsa on kasvanut)
400155.jpg
Kenyah vietti paljon aikaa Coutneyn kanssa. Hän opetti 98% Courtneyn puhetaidoista, ja loput tietysti Louise :D(anteeksi nuo seinät on vähän niinku alhaalla)
400167.jpg
Hän opetti Courtneyn myös puhumaan. ihan itse. Nyt Louise ei tullut väliin urkkimaan.
400172.jpg
Niinpä niin. Kaikkien on aika kasvaa.  Voi että Carsonista tuli söpö! Nuo huulet! Ihanat! Taitaa seuraava perijä olla jo valittu. Carson näyttää ihan isältään, lukuun ottamatta ruskeita silmiään.
400176.jpg
naminami.... koiranruokaa. Courtney rakasti sitä.
400178.jpg
Jepjep... Koska pikkuveli kasvoi jo taaperoksi, piti isosiskon kasvaa lapseksi. yksinkertaista. Courtneysta tuli yksinkertaisesti sanottuna ruma. Hänellä on olematon ylähuuli ja maxisin iho. yökyök. tästä tytöstä ei tule perijää.
400173.jpg
Niinpä niin, tontti alkoi taas kerran bugittamaan, joten Cornwellit muuttivat taas kerran uuteen asuntoon. Heillä oli niin paljon rahaa, joten taloon saatiin melko kalliita tavaroita sekä uima-allas ja takka.
400174.jpg
Niin, Cornwellit adoptoivat taas koiran. Tämä beagle (tai mikä liekään) sai nimekseen Sera. eli se on tyttö.
400175.jpg
Niinpä niin. Oli Louisen aika tuoda pieni tyttö tai poika maailmaan.
400179.jpg
Uujee. taas tuli poika. Tämä poika sai nimekseen Charlie. Voi että olisin toivonut tyttöä.
400184.jpg
Tino tietotavoittoitteensa kanssa (Tino Tietotavoitteinen) halusi tietenkin että Courtney saisi parhaan mahdollisen koulutuksen, vaikkei tästä perijää tulisikaan.
400192.jpg
Mummi opetti Carsonin kävelemään.  Courtney taas siivoili vessanpönttöä. ihan automaattisesti.
400193.jpg
Mummi tykkäsi myös kovin pikku Charliesta. Hän syötti tätä taukoamatta, leikitteli ja halaili.
400194.jpg
Isi tietenkin opetti Carsonin puhumaan. Nalle oli Carsonin ensimmäinen sana. vai olikohan se tuttipullo...?
Tino oli hieman pettynyt, koska hän olisi tietotavoitteensa kera halunnut että Carsonin ensimmäinen sana olisi ollut jokin vaikea sana kuten returflaska. Hän olisi mieluusti opettanut Carsonille ruotsia. Louise olisi halunnut että Carsonin ensimmäinen sana olisi ollut perheellinen; makaralaatikko.
400199.jpg
Miksei kukaan voinut sitten sitä pottailua hänelle opettaa?!
400207.jpg
jiihaa! Oli Carsonin aika kasvaa lapseksi. Hänestä tuli USKOMATTOMAN näköinen! Selvä perijä. Hänellä on paksut huulet ja sopusuhtaiset kasvot. Hän on ihan isänsä näköinen, paitsi hän peri äitinsä söpön nenän, ja äitinsä sekä isoäitinsä ruskeat silmät.
Ja tietenkin kun Carson kasvoi lapseksi, pitäisi Charlien kasvaa taaperoksi.
Hihii, eli tähän on hyvä lopettaa! Näätte seuraavassa osassa minkälainen Charliesta tuli, sekä miten sujuu kolmikon lapsuus. Ajattelin tehdä tämän osan näin enne hiihtoloma reissuani, joten tästä tuli melko lyhyt.