Noniin, jatkoa tämä osa, kertoo kaksos numero ykkösten yliopistoajasta. Valitan, kun tulee melko lyhyt osa. Olen hyvä lyhyiden matkojen maratoneissa :D

370783.jpg
Louise päätti mennä yliopistoon. Kaiken sen inhottavan perhehälyn keskeltä. Nättihän hänestä tuli!
(Turha tulla urputtamaan tuosta silmäm meikistä, koska se pukee Louisea ja lovetan sitä.)
370784.jpg
Ja tietysti pikkuveli seurasi perästä. Ryanistakin tuli ihan komea, vaikka tästä kuvakulmasta hän näyttääkin melko kaamealta.
370803.jpg
Tässäpä nätti tyttö. Ja vielä salaseuralainen. Louise meni tietysti tutustumaan häneen.
370807.jpg
Louise päätti salaa mennä syömään hienoon ravintolaan. Eihän hän tietenkään tahtoisi että hänen veljensä tuntisi itsensä AIVAN pinokkioksi. Louise tilasi hummereita, eikä edes maksanut laskua :D
370812.jpg
No, mennäänpä kotipuoleen toisen pinokkion luo. Liberty (ei siis Lindsay, anteeksi mokani :D) kasvoi taaperoksi. Luonteenpisteitä minulla ei ole, eikä kasvokuvaa, koska kaksos nmr kakkoset ovat vahinkolapsia, joten heitä ei haluta perijöiksi. Randystä minulla ei ole kuvaa.
370816.jpg
Louise muutti äitinsä vanhaan opiskeluhuoneeseen. Siellä pystyi tekemään kaikki lopputyöt ja muut.
370817.jpg
Ei kauaa kestänyt kun Louise sai ensimmäisestä opiskeluvuodestaan viitosen, ja niin Ryankin, joten he päättivät muuttaa omalle tontille, ja perustaa uuden osakunnan.
370819.jpg
Aah... Osakunnassa oli ihanan rauhaisaa. Sai syödä pitsaa ja tehdä lopputyötä samaanaikaan. Ja Ryan sai kuntoilla rauhassa.
370821.jpg
Kukaan ei voinut kertoa mistä noita tyylikkäitä pukuja saa. Tuo ruma mies ei ollut poikkeus. Lisäksi hän haukkui Louisen ihania meikkejä! Hui hirveätä.
370824.jpg
Louiseonhyvaposettaa.com sekä tamaonaivanturhakuva.net
370828.jpg
Kampuksella oli todella rumia miehiä...
370833.jpg
Ja se oli vaikeaa tyyliään muuttaneelle Louiselle. Vessan edessä se aina itkeskeli ilman mitään syytä.
370843.jpg
Tämä on ihan ok näköinen mutta en halua Dumbo-norsuja sukuun. Mistäköhän tuo nuo valtavat korvat on perinyt?
370847.jpg
Miksi täällä on aina hyvännäköisiä naisia, mutta ei koskaan miehiä?!?! hääh? Huomatkaa osakunta merkki. Tuo merkki on Heha, ja se tarkoittaa hauskanpitoa.
370848.jpg
Ei edes Louise pitänyt siitä. Kenyah juoruaa juuri puhelimessa kuinka hyvännäköisiä miehiä Edinburghissa on. Mutta Louise ei mennyt halpaan. Hän ei keskeyttäisi opintojansa.
370855.jpg
Ties mitä crackia nuo tuolta imee ja puhaltelee. Näyttää olevan hauskaa. Huomatkaa salaseuralainen.
370862.jpg
poseposeposeposepose. Louisella oli paljon kuntopisteitä. Pitäisiköhän Louisen ryhtyä malliksi? Joka kuvassa Louisella on joku posepose.
370869.jpg
Hieno pose taas. Louise päätti ryhtyä baristaksi. Saihan siitä 16 simoleonia per tunti. Harmi vaan ettei kukaan ostanut kahvia. Eivät varmaan luottanut Louisen ammattimaisuuteen.
370870.jpg
Louise oli nyt kolmannella opiskeluvuodella, ja hän sai päättää muuttaako hän tavoitettaan. Louise muutti ja arvatkaapas mikä tavoitteinen hänesä tuli. Noppa arpoi...perhetavoitteen. Nyt Louise haluaa tulla terästitaaninaiseksi, joten vaihdoin hänen pääaineensa Fysiikkaan. (vai olikohan se edes se :D)
Ryan taas pysyi samassa tylsässä tietotavoitteessa :D
370872.jpg
Kiva posepose taas :) Louisella muuttuu hairstyle ja makeup joka päivä. Joten kuvien eri tyylesistä ei kannata välittää.
Nyt pikku tiedotus. Isäni tuli hollannista, ja tuo uuden näytönohjaimen tällä viikolla. Se on nyt sovittu. Anteeksi että osasta tuli näin lyhyt.
Pääseekö Louise ja Ryan yliopistonsa läpi, vai lopettaako jompi kumpi? Miten käy tulevalle perijättärelle? Miten kotipuolessa jaksetaan? Kaikki tämä jaksossa 6!